Ga jij de hoogte in als Staalbouwer?

 • Maarsbergen
 • Geen ZZP'ers!
 • 40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € 3000,- en € 3750,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Kleinmetaal en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Een leuke baan in een fijne werkomgeving
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes!

Ons verlanglijstje

 • Jij steekt graag jouw (twee rechter)handen uit de mouwen
 • Hoogtevrees heb jij gelukkig niet
 • Verantwoordelijk, zelfstandig en leergierig, dat ben jij!

Wij zijn BRB Staalbouw B.V. uit Maarsbergen en sinds 2005 fabriceren, leveren en installeren wij staalconstructies. Van trappen en hekwerken, tot aan dak- en wandbeplating. Daarnaast kunnen klanten ook bij ons terecht voor het leveren en monteren van gordingen, wandregels en betonpanelen. Bij BRB Staalbouw leveren we het volledige pakket van hoge kwaliteit! We voeren grote en complexeprojecten met name in de utiliteitsbouw en agrarische sector.

Onze organisatie bestaat uit ongeveer 40 collega’s en juist doordat we niet zo groot zijn, is er een persoonlijke aanpak. Iedereen heeft contact met elkaar en we waarderen de ander. De sfeer is gezelligen je werkt met twee andere collega’s aan een project. Voor machines en materiaal wordt gezorgd en als er wat nodig is, krijgen onze collega’s vrijheid om het zelf te halen. Daarnaast hebben we altijd een gezellige vrijdagmiddagborrel en toffe bedrijfsuitjes!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

5.30
Jouw werkdag start je op de zaak met een lekkere bak koffie en een praatje met je andere collega’s. De avond hiervoor hebben jullie alle spullen gepakt die jullie nodig hebben voor jullie nieuwe klus. Je stapt met twee collega’s de bus in richting Haarlem.
6.45
Op de klus in Haarlem aangekomen neem je de tekeningen van de nieuwe bedrijfshal door, bespreek je de laatste details met je collega’s op de bouw en verdeel je de taken.
7.00
De kraan staat draai klaar en de eerste vracht met staal is ook op de bouw aangekomen. Samen met je collega los je de vracht met staal. Ondertussen maakt je andere collega de hoogwerkers compleet met bouten, moeren en gereedschap.
9.30
Tijd voor een broodje en een bak koffie. Jullie hebben de vracht gelost en al heel wat kolommen gemonteerd. Tijdens de koffie bespreek je de laatste dingen voordat je de hoogte in gaat!
10.00
Je monteert de staalconstructie samen met je collega terwijl de andere collega alles op de grond inpikt. Jullie hebben de gang goed te pakken en de staalconstructie vordert snel.
12.30
Tijd om te gaan lunchen. Het is vrijdag dat betekent langs de snackbar!
13.00
Je gaat samen met je vaste team verder met het monteren van de stalen vloerliggers. Het loopt als een trein en jullie stellen de constructie af zodat jullie na het weekend kunnen beginnen met de kanaalplaten.
16.00
Jullie werkdag zit er op. Je laadt het gereedschap in de bus en zet de hoogwerkers op de juiste plek zodat je maandag snel aan de gang kan. Op naar de zaak om met al je collega’s een hapje en een drankje te gaan doen op de vrijdagmiddagborrel!

Tijd voor een bakkie

Verschillende soorten projecten en werkzaamheden, eigen verantwoordelijkheid tijdens de klus en een gedreven team en organisatie die er altijd voor je zijn. Dat is werken bij BRB Staalbouw! Hopelijk hebben we jou een goed beeld gegeven van deze baan als Staalbouwer. Past deze baan en onze werksfeer bij jou? Laat het ons weten, we zijn slechts een telefoontje verwijderd van een kennismakingsgesprek. Spreken we je snel?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Roy van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Roy een WhatsApp op 06 34 98 76 89 of mail naar planning@brb-staalbouw.nl.